maanantai 27. helmikuuta 2017

Yhteistyökokeilu Hämeenlinnan Teatterin sekä Ahveniston, Lyseon ja Parolan koulujen välillä oli onnistunut!

Talvisena keskiviikkona 8. helmikuuta yli kolmesataa 8.-luokkalaista opiskelijaa Ahveniston, Lyseon ja Parolan kouluista kutsuttiin seuraamaan Hämeenlinnan Teatterin Suomi sataa ja tuulee -esityksen läpimenoa. Esityksen lisäksi, oppilaille lähetettiin etukäteen Hämeenlinnan Teatterin tekemiä videoita, jotka kertoivat näytelmästä, sen toteutuksesta sekä teatterin eri ammateista. Oppilaille lähetettiin myös Teatterimuseon suunnittelemat tehtäväpaketit tehtäväksi ennen ja jälkeen esityksen katsomisen.

Hämeenlinnan Teatterin ja koulujen yhteistyö oli Teatterin A B C -verkoston ensimmäinen pilottikokeilu, jonka tarkoituksena oli testata, miten yhteistyötä teattereiden ja koulujen välillä voidaan tehdä. Yhteistyön avulla kartoitettiin myös niitä ongelmakohtia, jotka estävät sujuvan yhteistyön tekemisen.

Hämeenlinnan Teatteri on myös kirjoittanut omaa blogiaan näytelmän edistymisen vaiheista. Pääset lukemaan Teatterin blogia täältä.

http://hameensanomat.menoinfo.fi/sites/default/files/styles/event-slider-large/public/original_665066_orig_b0f2ff3b-ec53-4d0e-9bde-16b38894ad43.jpg?itok=5iX3D67_